Срібний підвіс “Neon”

1 100 

Підвіс Neon – оригінальний варіант прикраси ручної роботи для тих, хто цінує актуальні тренди в придбаних ювелірних виробах. Цей стильний срібний підвіс виготовлений саме з глибоким розумінням цих трендів – поєднання мінімалізму та яскравості.

Проба: 925

Покриття: родій і емаль

Артикул: 906734 Категорії: ,

Представлений підвіс можна вибрати в різних варіантах колірного покриття – зеленому, блакитному, червоному і чорному. Він доповнить як повсякденний образ, так і більш екстравагантний look. Замовити прикрасу можна з доставкою по Україні.

При необхідності підвіс можна виготовити з інших матеріалів.

Доставка срібної прикраси проводиться за допомогою сервісу "Нова пошта" в будь-яку точку України. Так само здійснюється доставка кур'єром по Києву. Наші менеджери з радістю проконсультують Вас щодо доставки і оплати срібних підвісок. Допоможуть підібрати необхідний розмір.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Срібний підвіс “Neon””“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

* Всі прикраси зі срібла мають пробу Української пробірної палати згідно з чинним законодавством України. Виготовляється продукція згідно правил і норм, всі процеси суворо дотримані. Встановлюємо гарантії строком до 5 років, а на деякі категорії – довічно.